Rólunk

A Kis-Duna jegén kezdődött minden az ősidőkben. Később odáig fajultak a dolgok hogy leigazolt minket egy budapesti csapat (Ligeti Jegesmedvék), akikkel amatőr bajnokságban indultunk el. Szerencsére „kinőttük” őket és 1996-ban megalakultunk.

Egy szigetcsépi és több, mint egy szigetszentmiklósi sorral kezdtük pályafutásunkat az igen sokcsapatos (13) amatőr ligában. Jelenleg az MJSZ által kiírt OB IV. bajnokságban veszünk részt. Igazi sikernek könyvelhető el puszta létünk is, mivel nem rendelkezünk jégpályával és így a sok utazás rendkívül megterhelő, az amúgy is erősen igénybevett kasszánknak.

2013-ban egyesületünk mérföldkőhöz érkezett, létrehoztuk utánpótlás csapatunkat. Eleinte Pesterzsébeten, a Millenárison és a szigetszentmiklósi Kéktó Szabadidőparkban felállított jégpályákon edzettünk, valamint U8 és U10 korosztályban bekapcsolódtunk az aktív hazai jégkorong életbe.

2014-ben székhelyünket a Tüskesátorba helyeztük, kiegészültünk az U12 korosztállyal is. Ebben a szezonban fiataljaink szereplésükkel országos hírré tették, Szigetszentmiklóson is erős az utánpótlás!

2016 óta az U14 korosztállyal kiegészítve így már négy korosztályos csapattal veszünk részt az MJSz által kiírt bajnokságokban.

De nem állunk meg, továbbra is várunk utánpótlás korú és felnőtt amatőröket, így ezúton szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjam az érdeklődők figyelmét lelkes és nyitott csapatunkra!

Agócs Zsolt

Információk

Alap információk egyesületünk működéséről.

Egyesületünk utánpótlás korú gyermekek korcsolya és jégkorong oktatásával foglalkozik. Részt veszünk a Magyar Jégkorong Szövetség által kiírt Országos Bajnokságon U8, U10, U12, U14 korosztályban, valamint felnőtt csapatunkkal az OB III. bajnokságban.

Jeges edzéseinket az Érdi Jégcsarnokban (és a téli hónapokban Szigetszentmiklóson), száraz edzéseinket Szigetszentmiklóson tartjuk.

A havi egyesületi hozzájárulási díj 18.000 Ft, melyet “tagdíjként” kérünk fizetni minden hónap 10-éig. Erre lehetőség van edzéseinken személyesen, illetve banki átutalással egyesületünk bankszámlájára, közleményben a gyermek nevét feltüntetve!

Bankszámlaszámunk: Erste Bank 11600006-00000000-03867226

Gyermeke korának és tudásának megfelelő képzésben vesz részt, megtanul fegyelmezetten, egyéni képességeit kiemelve csapatban dolgozni. A rendszeres sport testi, szellemi és lelki frissességet ad, így az élet minden terén profitálhat belőle.

Jelentkezni a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken illetve személyesen a Naptár oldalon kiírt edzéseinken lehet!