Edzők

Galló Illés

Galló Illés

edző

Galló Illés vagyok, 20 évig jégkorongoztam a világ több pontján. Utánpótlás éveim alatt Újpesten kezdtem majd a Budapest Starsban folytattam (ma Vasas) egészen 12 éves koromig ez idő alatt 8 magyar bajnoki díjat nyertem különböző korosztályokban. De az igazi megmérettetés 12 éves koromban jött el, amikor meghívást kaptam Oroszországba játszani egy Moszkvai utánpótlás klubba. 5 évet töltöttem ott szülők nélkül, 5x lettünk orosz bajnokok a csapattal. Ebben az 5 évben egy támadó sort alkottunk Nikita Kucherovval és Nikita Gusevvel, akik most jelenleg az NHL legerősebb orosz játékosainak számítanak. Ez után Kanadában játszottam 3 évet, ahol 2 bajnoki címet szereztem. Majd a Ferencváros felnőtt csapatában folytattam, itt felyeztem be profi karrierem és indultam el a civil életben.

+36305322254

Jambrik Csaba

Jambrik Csaba

kapusedző

Jambrik Csaba vagyok, Budapesten születtem 1973-ban. 1981-ben kezdtem el jégkorongozni és 1983-ban lettem a Ferencváros igazolt játékosa. Ennél az egyesületnél játszottam minden korosztályban, s voltam válogatott felnőtt kivételével. Kétszer voltam az év legjobb kapusa. Profi pályafutásomat az Újpesti Dózsában fejeztem be. Utána pár évig szüneteltettem a jégkorongot majd megismerkedtem Agócs Zsolttal, aki leigazolt a Szigeti bikák OB 2b csapatába. Itt egy szezont töltöttem majd következett az UTE 2, Dab Docler 2- itt egy egy szezont- majd a MAC ob 2 csapatában három szezont játszottam . Végül a KMH, ahol jelenleg is az OB 2 csapat játékosa vagyok. Itt a Szigeti Bikáknál harmadik éve mint, kapusedző tevékenykedem.

+36703823659

Szappanos Dávid

Szappanos Dávid

edző

Szappanos Dávid vagyok, Jászberényben születtem és ott is kezdtem a pályafutásom, pont akkor, amikor az ottani felnőtt csapat bajnok lett! Később, mikor Jászberényben megszűnt a jégkorong Budapestre kerültem, amiért nagyon hálás vagyok a szüleimnek! Később minden korosztályban voltam válogatott, részt vettem  2 ifi és 2 junior vb-n, majd később felnőtt válogatott lettem.

Háromszoros magyar bajnoki, háromszoros Magyar Kupa győzelemmel és szuperkupa győzelemmel büszkélkedhetek!

A pályafutásomból adódóan sokat tudok a hokiról, amit szeretnék átadni a jövő nemzedékének. Aktív játékosként teljesen más szögből látom a dolgokat, ezért folyamatosan próbálom a gyerekeket egyéni tanácsokkal ellátni.

Nagy Viktor

Nagy Viktor

edző

Nagy Viktor vagyok, 1993-ban születtem Budapesten. Gyerekkorom óta sportolok versenyszerűen.
Jégkorong pályafutásomat 2007-ben kezdtem el a Pesterzsébeti farkasoknál Dobos Tamás kezei alatt.
Mérnöki tanulmányaimra koncentrálva 2014-16 között szögre akasztottam a korcsolyát, amikor is
megkeresett a Szigeti Bikák SE, és felkértek, hogy másodezdőként tevékenykedjek az egyesületnél. A
sikeres együttműködés jegyében a második évemben az U14 korosztályért voltam felelős akikkel
igen sikeres szezont zártunk. Játékos pályafutásomat a Biatorbágyi Viadukt Se felnőtt csapatában
folytattam ahol az első szezonunkban bronzérmet szereztünk (OB3). Rengeteg mindent kaptam és
köszönhetek a világ legkeményebb és legkomplexebb sportjának, ezért is szeretnék edzőként valamit
viszonozni a sportnak és minél több gyerekkel megszeretettni a jégkorongozást.

+36705227975

Kovács Zsófi

Kovács Zsófi

edző

Kovács Zsófi vagyok, 1998-ban születtem Budapesten. A jégkorong iránti szeretetem hamar megmutatkozott, habár játékosként nem töltöttem túl sok időt sérülés miatt, mindig igyekeztem a lehető legközelebb maradni a sporthoz. Immár 6.éve segítem az MJSZ rendezvényeinek lebonyolítását. 2 szezont az FTC felnőtt jégkorong csapata mellett töltöttem mint sajtó- és médiareferens. A Szigeti Bikák csapatát 2018 decembere óta erősítem. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, az edzéseken igyekszem minél barátságosabb légkört teremteni, mert az elsődleges szempont nálam a sport megszerettetése.

+36308322236