TAO

Mint már széles körben ismert, az aktuális adójogi szabályozás lehetővé teszi, hogy a cégek társasági adójuk terhére támogatást nyújtsanak sportszervezetek részére. A törvény szerint az így adott támogatás összege az adóalapot és a fizetendő adó mértékét is csökkenti, ezáltal pénzügyileg kedvezőbb a támogató cég számára, mintha közvetlenül a NAV részére fizetné be társasági adóját!
A Szigeti Bikák Sport Egyesület jégkorong csapata az utóbbi években térségünk maghatározó klubjává nőtte ki magát, eredményei, sportolói kiemelkedő számban és minőségben képviselik városunkat és az egész régiót. Immár több, mint ötven helyi és környékbeli fiatal sportol a Szigeti Bikák színeiben.
Sportfejlesztési programunkat a Magyar Jégkorong Szövetség támogatta, ezáltal jogosultak vagyunk a vállalkozások által felajánlott támogatás befogadására.

Kérjük, ha lehetősége engedi, és adófizetési kötelezettsége lesz ebben az évben, elérhetőségeink egyikén jelezze felénk, hogy részletesebben tájékoztassuk a támogatási rendszer működéséről.
Ez az Ön vállalkozása részére előnyös és segíti a szigetszentmiklósi fiatalok sportolási lehetőségeinek fejlesztését. Egyesületünk egy Szigetszentmiklóst és vonzáskörzetét kiszolgáló fedett, szabványméretű jégcsarnok építésére készül. Amennyiben támogatásra érdemesnek tartja a hiányterméknek számító jégpálya létrehozását, akkor Ön és cége is részese lehet ennek a projektnek.

További kérdéseire szívesen válaszolunk, vagy felkeressük személyesen.

Elérhetőségeink