Épül a jégpálya!

Hosszas egyeztetések után végre a tegnapi nap folyamán megkezdődtek a Kéktó Szabadidőparkban felállítandó jégpálya munkálatai!

Az arra járók láthatták, hogy már megkezdték a nagyméretű sátor felállítását, hiszen idén már fedett pálya várja a korcsolyázás szerelemeseit, mely megvédi a sportolni, pihenni vágyókat az időjárás viszontagságaitól.
De nem csak ebben hoz újdonságot az idei év, hiszen a pálya is jóval nagyobb méretű lesz, valamint új gépészet gondoskodik a jobb minőségű jég előállításáról.

A november 28-án megnyíló jégpálya délelőttönként az iskolák és óvodák számára lesz fenntartva, ahol korcsolya oktatás várja a kicsiket és nagyokat.
Délután 4-től 8 óráig a közönségjég, majd este 8 és 10 között egyéni pályabérlésre lesz lehetőség, mely remek lehetőség az amatőr jégkorongosoknak, de akár jégdiszkó vagy egyéb rendezvények (céges bulik, születésnapok, évzárók) megrendezésére is.

Nagy izgalommal várja a megnyitót a Szigeti Bikák Sportegyesület is, hiszen közel három hónapon keresztül ez a pálya számít majd az otthonuknak, mivel itt tartjuk majd az edzéseinket hétköznap délután 14 és 16 óra között, hétvégén pedig 9 és 11 óra között. Ez idő alatt csapatunk szívesen várja mindazokat, akik ki szeretnék próbálni a jégkorongozás élményeit.
A megfelelő képzésről és tanácsadásról szakavatott és sikeres edzői stáb gondoskodik!

Mindenkit szeretettel várunk a November 28-ai ünnepélyes megnyitón!

 

A jégpálya nyitásáról és további, a jégpályával kapcsolatos aktuális információkért látogassatok a jégpálya Facebook oldalára!