Mi is történt velünk március óta?

Márciusban 2 héttel a nagy  sátoraljaújhelyi csapatépítő túránk előtt kaptuk a rossz hírt, miszerint a vírus miatt le kell állítanunk az edzéseinket. A hirtelen  sokkból felocsúdva  elkezdtünk videókat gyártani, illetve otthon is elvégezhető edzésterveket írtunk mindegyik korosztály számára specifikusan. Épp, hogy belejöttünk az online edzések világába, már nyitottak is újra a jégpályák.

 A nyárra tervezett egy hónapos leállásunkat korábbra hozta a helyzet, viszont az ezt követő időszakban rengeteg időt töltöttünk a jégen. Mondhatni előnyünkre fordítottuk a helyzetet. Kisebb létszámokban, heti 5 napokat is jégen voltunk akár, így lehetőségünk nyílt az esetleges lemaradásokat felfejleszteni.

 3 edzőtábort csináltunk végig, ebből egy csak az U8-U10 korosztály számára, amire a Szigeti Bikák történetében még nem került sor. A kicsik tábora mindenkinek újdonság volt. Szép számban voltak óvodás korúak, így ebéd után csendes pihenőt és kreatív foglalkozásokat is tartottunk, a jeges és szárazedzések mellett.

Ezt követően megnyitottuk és egyben le is zártuk az elmúlt szezont egy dunaparti kerti-partival.  

Azóta szerencsére visszatért az élet a normál kerékvágásba -habár Bikás maszkban járunk a csarnokokban és zártkapus rendezvényeink vannak- végre elkezdődtek a meccsek és a tornák!